Briose cu ciocolata

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 1618 vizualizari

 

sursa de inspiratie laura sava

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 1 cana apa rece
  • 1 lingura otet
  • 1 1/2 cani faina
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • esenta de rom
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Mixam uleiul cu zaharul 3 min,adaugam treptat apa si otetul.Amestecam faina cu sarea,praful de copt si bicarbonatul(le cernem) si le incorporam in compozitie.Se aseaza hartiute de briose in tava si cu o lingura adaugam compozitie(nu le punem pline)adaugam bucatele de ciocolata dupa care se toarna compozitie deasupra.Dam tava la cuptor cca 30 min la foc moderat.Facem testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

20.07.2012, 17:41

bunica cand e pofta prea mare nici nu simti caldura

Panacris 1

20.07.2012, 17:53

Gustoase!

iri_iri 1

21.07.2012, 15:18

un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase