Briose cu ciocolata

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 994 vizualizari

 

sursa de inspiratie laura sava

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 1 cana apa rece
  • 1 lingura otet
  • 1 1/2 cani faina
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • esenta de rom
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Mixam uleiul cu zaharul 3 min,adaugam treptat apa si otetul.Amestecam faina cu sarea,praful de copt si bicarbonatul(le cernem) si le incorporam in compozitie.Se aseaza hartiute de briose in tava si cu o lingura adaugam compozitie(nu le punem pline)adaugam bucatele de ciocolata dupa care se toarna compozitie deasupra.Dam tava la cuptor cca 30 min la foc moderat.Facem testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

20.07.2012, 17:41

bunica cand e pofta prea mare nici nu simti caldura

Panacris 1

20.07.2012, 17:53

Gustoase!

iri_iri 1

21.07.2012, 15:18

un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE