Briose cu ciocolata

de camelia_elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 1128 vizualizari

 

Delicioase si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • Jumatate plic praf de copt( aproximativ 6 grame)
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 110 gr margarina topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • coaja de la o portocala( optional)
  • 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata normala maruntita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Incingeti cuptorul la 190 grade


Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.


Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul. Amestecati-le bine cu un tel.


Adaugati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati-le usor pentru a se combina.


Adaugati fulgii de ciocolata si incorporate usor.


Ungeti formele cu putin ulei. Turnati in fiecare forma aproximativ 3 linguri de coca. Introduceti in cuptor 15-20 minute.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie mai aspectoase le puteti glazura cu glazura facuta din 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 1 lingura apa si trei linguri zahar brun. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana fierb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Lau 1

06.04.2013, 16:37

Rocsi 1

06.04.2013, 21:40

Bine ai venit!

deyutzky 1

07.04.2013, 11:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pandispan