Briose cu ciocolata

de camelia_elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 1031 vizualizari

 

Delicioase si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • Jumatate plic praf de copt( aproximativ 6 grame)
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 110 gr margarina topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • coaja de la o portocala( optional)
  • 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata normala maruntita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Incingeti cuptorul la 190 grade

Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.

Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul. Amestecati-le bine cu un tel.

Adaugati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati-le usor pentru a se combina.

Adaugati fulgii de ciocolata si incorporate usor.

Ungeti formele cu putin ulei. Turnati in fiecare forma aproximativ 3 linguri de coca. Introduceti in cuptor 15-20 minute.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie mai aspectoase le puteti glazura cu glazura facuta din 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 1 lingura apa si trei linguri zahar brun. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana fierb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Lau 1

06.04.2013, 16:37

Rocsi 1

06.04.2013, 21:40

Bine ai venit!

deyutzky 1

07.04.2013, 11:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!