Briose cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 22 Feb 2014 | 2430 vizualizari

 

Ieri m-a inspirat o reteta de briose pe bucataras, dar care a si disparut din pacate imediat pentru ca nu avea pozele originale...tare mult mi-a placut cum aratau, am stiut imediat ca sunt exceptional de delicioase :) si nu m-am inselat, bine am facut ca am dublat cantitatile :) Asa ca multumesc :) cred ...Bogdan88 :) care spunea ca le are de la un italian...daaaa minunate! Am si eu retete in acest gen, difera insa cantitatile, iar aceste briose imi plac atat de mult la gust si la textura incat....vor ramane favorite!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr faina
  • 200 gr zahar pudra
  • 4 oua
  • vanilie
  • 1 ciocolata 75 % cacao
  • un praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Untul la temperatura camerei se amesteca la mixer pana devine cremos, apoi urmeaza zaharul si vanilia, mixam in continuare( 3 minute).


Urmeaza sa adaugam ouale pe rand, mixam bine dupa fiecare, apoi faina, sarea si praful de copt.


Se pune cate o lingura din compozitie in forme, se adauga bucatele de ciocolata.


Se vor coace briosele 15 - 20 de minute la 180 de grade sau pana trec testul scobitorii. Le scoatem din cuptor si le lasam la racit 10 minute si numai dupa aceea le vom scoate din forme, altfel se vor lipi... Simplu nu-i asa?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

23.02.2014, 19:04

Multumesc Bya

tanyapatap 1

02.05.2014, 19:06

Buneee!!!

RuxyRux 1

02.05.2014, 19:46

Foarte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.