Briose cu ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 22 Ian 2016 | 895 vizualizari

 

''Nicio zi fara ciocolata" 

 

INGREDIENTE

  • 2.5 cani faina alba
  • 1 cana zahar pudra
  • 0.5 cani ulei
  • 0.5 cani lapte
  • cateva picaturi de esenta
  • cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • hartii pentru briose.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:



  1. Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.

  2. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.

  3. Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.

  4. Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.

  5. Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.

  6. Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.

  7. Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.

  8. Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.

  9. Le lasam sa se raceasca si le servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dya Daniela Andrei 1

22.01.2016, 11:02

Cele mai bune!

mihaelar63 1

22.01.2016, 12:13

Super !!!!

Bunica 1

22.01.2016, 13:46

Bune or fi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
desert tort de biscuiti cu ciocolata