Briose cu ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 22 Ian 2016 | 722 vizualizari

 

''Nicio zi fara ciocolata" 

 

INGREDIENTE

  • 2.5 cani faina alba
  • 1 cana zahar pudra
  • 0.5 cani ulei
  • 0.5 cani lapte
  • cateva picaturi de esenta
  • cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • hartii pentru briose.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:



  1. Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.

  2. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.

  3. Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.

  4. Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.

  5. Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.

  6. Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.

  7. Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.

  8. Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.

  9. Le lasam sa se raceasca si le servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dya Daniela Andrei 1

22.01.2016, 11:02

Cele mai bune!

mihaelar63 1

22.01.2016, 12:13

Super !!!!

Bunica 1

22.01.2016, 13:46

Bune or fi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata