Briose cu ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 22 Ian 2016 | 2745 vizualizari

 

''Nicio zi fara ciocolata" 

 

INGREDIENTE

  • 2.5 cani faina alba
  • 1 cana zahar pudra
  • 0.5 cani ulei
  • 0.5 cani lapte
  • cateva picaturi de esenta
  • cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • hartii pentru briose.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

 

  1. Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.
  2. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.
  3. Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.
  4. Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.
  5. Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.
  6. Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.
  7. Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.
  8. Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.
  9. Le lasam sa se raceasca si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Briose cu fulgi de ciocolata