Briose cu ciocolata si coacaze rosii

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Ian 2016 | 1300 vizualizari

 

Nicio zi fara ciocolata... desi mi-ar placea nici o zi fara coaste... dar inca mai sper ca o sa fie concurs si cu coaste...

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina rama
  • 100 g ciocolata Marzipan Schogetten
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • coacaze rosii
  • pepite de ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si coacaze rosii:

Mai intai topim margarina impreuna cu ciocolata si-o lasam sa se raceasca cat timp frecam galbenusurile cu zaharul.


Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Faina o amestecam cu praful de copt. Peste galbenusurile frecate cu zahar adaugam margarina si ciocolata topite si mixam foarte bine, apoi adaugam faina. La final incorporam albusurile, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Luam formele de silicon si le asezam in tava d ela aragaz, in fiecare forma asezam hartiutele de briosa si apoi punem cate-o lingura din compozitie, din toata cantitatea mi-au iesit 24 de briose. Deasupra brioselor am pus coacaze rosii si pepite de ciocolata.


Am dat tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand trec testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:24

Vai ce bunatati Clemisoara mea

mihaelar63 1

26.01.2016, 11:19

hai la ceai Dar nu cu mana goala

mirela0911 1

26.01.2016, 15:15

Bune briose ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
desert tort de biscuiti cu ciocolata