Briose cu ciocolata si coacaze rosii

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Ian 2016 | 3681 vizualizari

 

Nicio zi fara ciocolata... desi mi-ar placea nici o zi fara coaste... dar inca mai sper ca o sa fie concurs si cu coaste...

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina rama
  • 100 g ciocolata Marzipan Schogetten
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • coacaze rosii
  • pepite de ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si coacaze rosii:

Mai intai topim margarina impreuna cu ciocolata si-o lasam sa se raceasca  cat timp frecam galbenusurile cu zaharul.

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Faina o amestecam cu praful de copt. Peste galbenusurile frecate cu zahar adaugam margarina si ciocolata topite si mixam foarte bine, apoi adaugam faina. La final incorporam albusurile, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Luam formele de silicon si le asezam in tava d ela aragaz, in fiecare forma asezam hartiutele de briosa si apoi punem cate-o lingura din compozitie, din toata cantitatea mi-au iesit 24 de briose. Deasupra brioselor am pus coacaze rosii si pepite de ciocolata.

Am dat tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand trec testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata