Briose cu ciocolata si coacaze rosii

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Ian 2016 | 3646 vizualizari

 

Nicio zi fara ciocolata... desi mi-ar placea nici o zi fara coaste... dar inca mai sper ca o sa fie concurs si cu coaste...

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina rama
  • 100 g ciocolata Marzipan Schogetten
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • coacaze rosii
  • pepite de ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si coacaze rosii:

Mai intai topim margarina impreuna cu ciocolata si-o lasam sa se raceasca  cat timp frecam galbenusurile cu zaharul.

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Faina o amestecam cu praful de copt. Peste galbenusurile frecate cu zahar adaugam margarina si ciocolata topite si mixam foarte bine, apoi adaugam faina. La final incorporam albusurile, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Luam formele de silicon si le asezam in tava d ela aragaz, in fiecare forma asezam hartiutele de briosa si apoi punem cate-o lingura din compozitie, din toata cantitatea mi-au iesit 24 de briose. Deasupra brioselor am pus coacaze rosii si pepite de ciocolata.

Am dat tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand trec testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:24

Vai ce bunatati Clemisoara mea

mihaelar63 1

26.01.2016, 11:19

hai la ceai Dar nu cu mana goala

mirela0911 1

26.01.2016, 15:15

Bune briose ai facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini tiramisu reteta cu crema de vanilie si ciocolata