Briose cu ciocolata si lichior de visine

de mikidaniro in Prajituri, 21 Feb 2012 | 2857 vizualizari

 

Briose ciocolatoase si aromate,numai bune dimineata langa o cana de cafea sau de lapte.Compozitia este pentru 12 briose.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150g ciocolata
  • 100g margarina
  • 300g faina
  • 1 lingura de cacao
  • 75 ml lichior de visine
  • 200g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si lichior de visine:

Pasul 1:ciocolata,margarina si lichiorul le topim pe baie de aburi sau in cuptorul cu microunde si le lasam sa se raceasca


Pasul 2:mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul


Pasul 3:amestecam faina,cacaua,praful de copt si sarea


Pasul 4:compozitia cu ciocolata o turnam peste cea cu oua,apoi cu o lingura incorporam amestecul cu faina


Compozitia obtinuta o turnam in forme de briose in care am pus hartiute sau am uns cu ulei si am tapetat cu faina. Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-25 de min sau pana trec testul scobitorii. Cand sunt gata le scoatem pe un gratar sa se raceasca, apoi le pudram cu zahar sau le putem face orice glazura dorim.


 

TIPS-URI

1

Lichiorul de visine se poate inlocui cu orice tip de lichior va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si lichior de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

lia maria 1

23.02.2012, 09:55

delicioase

mikidaniro 1

23.02.2012, 10:30

gabytza ,lia va multumesc

andreea_angelo 1

08.12.2012, 20:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata