Briose cu ciocolata si migdale

de gaby_duceag in Dulciuri, 4 Feb 2011 | 2523 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru 16buc

  • 3 oua
  • 7 linguri faina
  • 3 linguri amidon
  • 150 gr zahar
  • putina sare
  • o lingurita coaja rasa de lamaie si de portocala
  • o lingura unt
  • 50 gr ciocolata
  • 30 gr migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si migdale:

Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam in ploaie, zaharul si mixam pana la topirea completa a cristalelor.

Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi faina si amidonul , cernute.

Topim untul , il racim si-l adaugam in compozitie omogenizand.


Punem razatura de citrice si amestecam


Formele de briose le ungem cu unt, punempe fundul lor putina faina, apoi luam cu lingura din compozitie punand cate o lingura in fiecare .

Ciocolata impreuna cu migdalele le rasnim si punem cate o lingurita in fiecare forma iar deasupra punem iar din compozitia cu oua.

Preincalzim cuptorul si coacem briosele la foc micpana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

onuta 1

08.02.2011, 11:39

ce gustoase, chiar merg bine dimineata

lili 1

08.02.2011, 12:19

gaby sa stii ca imi fac...sic ca is pofticioasa

gaby_duceag 1

08.02.2011, 15:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata la maxim