Friganele crocante

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Aug 2013 | 1528 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un desert rapid si delicios?Merita incercata reteta asta , va asigur :)

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 500 ml lapte
  • 3 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1ou
  • putina sare
  • jumatate de lingurita de scortisoara
  • fulgi de porumb
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele crocante:

Se pun intr-un bol oul, laptele, zaharul tos si vanilat,putina sare si scortisoara si se amesteca bine cu un tel.


Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se trece cu sucitorul de cateva ori peste ei.


Painea se taie in felii de aproximatix 1-1.5 cm.


Se ia fiecare felie de paine, se inmoaie in amestecul de lapte..se da prin fulgii de porumb si se pune la foc intr-o tigaie cu putin unt..


Se lasa la foc mic pana se rumeneste usor.


Se serveste cu miere, sirop de zahar si pudrate cu zahar :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

angyb 1

05.08.2013, 19:30

ce idee buna

Rocsi 1

06.08.2013, 11:25

Buneeee

AnyCostescu 1

06.08.2013, 12:03

Fetelor va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si iaurt