Briose cu cocos

de Ana_O in Prajituri, 30 Ian 2013 | 1092 vizualizari

 

O sa intelegeti de ce vrut-eu ele :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cana cu zahar
  • 3/4 cana faina alba
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 plic praf de copt
  • 30 g stafide
  • praf de scortisoara
  • 1/2 ciocolata cu lapte
  • unt si lapte pt sos de ciocolata
  • cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul vanilat si zaharul alb si se amesteca in continuare. Se adauga, amestecand usor, faina, uleiul, praful de copt si stafidele. La urma se presara praf de sortisoara, dupa gust.


Turnati in forme pana la jumatate si introduceti in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, 20-30 minute.


Topiti ciocolata in putin unt si lapte. Ungeti prajiturelele cu ciocolata si presarati cu mult cocos.


Distractie placuta!

 

TIPS-URI

1

Nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii. Eu asta am gresit si ciupercutele mele au ramas fara picioruse. De aici vrut-au ele, dar nu putui eu! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

31.01.2013, 23:19

Mie tot imi plac ,
Si de nu ne spuneai nici macar nu stiam

delia64 1

05.02.2013, 22:45

Krystyan Trendy 1

24.11.2013, 16:01

delicioase briosele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)