Briose cu dovlecei

de alilianaa in Mancaruri de legume, 12 Iun 2013 | 5709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit
  • doua oua
  • 3 linguri faina de secara
  • o lingura seminte de susan
  • sare, piper, dupa gust
  • maghiran uscat
  • marar verde
  • o jumatate de morcov
  • o lingura ulei de masline
  • un graunte de usturoi
  • `100 grame branza de vaci de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecei:

Dovlecelul se spala se curata  daca are seminte . Morcovul asemenea. Se dau pe razatoarea mare intr-un bol ( dovlecelul) si pe cea mica ( morcovul), peste care se pune sare. Se lasa 10 minute. 

Dupa 10 minute se storc bine si se muta intr-un alt vas. Peste acestea se pune oul, faina se secara, semintele de susan, mararul ,sare, piper, usturoiul. Se omogenizeaza bine si se aseaza in formele pentru briose. 

Se dau la cuptor pentru 20 minute la foc mai mic. Se servesc ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de branza ( telemea de vaca, capra, oaie etc), cascaval etc

2

Branza folosita de mine a fost mai uscata

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.06.2013, 11:41

Ce bine arata

Sim0na 1

14.06.2013, 09:40

Bune rau! Trebuie sa le fac si eu!

alilianaa 1

14.06.2013, 21:07

Laurenrta, Rocsi,Simona...sunt asa de gustoase...

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval