Briose cu dulceata de trandafir

de anca_rm in Prajituri, 1 Noi 2013 | 1640 vizualizari

 

Ieri a fost o zi incarcata , am gaiti o gramada si printre toate celelalte dulcegarii si saraturi am facut si astea.

De obicei nu ornez briosele pentru ca nu ne dam in vand dupa crème sau bezele , iar fetita mea ma pune sa dau jos crema .

 

INGREDIENTE

  • · 2 ouă
  • · 200 g zahăr
  • · 1 pacheţel zahăr vanilinat
  • · 100 ml lapte
  • · 200 g făină
  • · 1 plic praf de copt
  • · 100 ml ulei
  • · 3 linguri dulceata trandafir
  • · coaja unei lămâi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de trandafir:

Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat .


Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.


Amestecam bine .


Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4 .


Dam la cuptorul preincalzit pentru 20 .


Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc .Dupa gustul fiecaruia.


Eu le las asa .


 

TIPS-URI

1

numarul de bucati care ies depinde de formele de briose pe care le aveti acasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

04.11.2013, 09:56

Miuta , Rocsi nu mai am dar mai pun de o serie si te servesc cu mare drag

anca_rm 1

04.11.2013, 09:56

Dana

Xandrinne 1

06.09.2015, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem