Briose cu frisca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 25 Iun 2014 | 758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua intregi
  • 3 lg de cacao
  • 5 lg de faina
  • 5 lg de zahar
  • 200 gr de frisca
  • toping de vanilie
  • nuca de cocos
  • putina cafea
  • feliute banane
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu frisca:

Se separa ouale,se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile si faina amestecata cu cacaoa. Se amesteca incet ca sa se incorporeze toate ingredientele. Compozitia se pune in forma de briose, unse si tapetate cu faina ,am presarat deasupra nuca de cocos, putina cafea si am pus o feliuta de banana si se da la cuptor 20 de minute


Cand sunt gata si s-au racit le taiem in jumate ,le insiropam,adaugam frisca si topingul de vanilie.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

25.06.2014, 20:05

Ce bune!

mirela0911 1

25.06.2014, 21:02

Bune!

reisnaor_2006 1

25.06.2014, 21:34

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci