Briose cu malai si capsuni

de Valclaudia in Prajituri, 18 Sep 2014 | 1147 vizualizari

 

inspirata de preparatul postat de "Retete video' la care am salivat in urma cu cateva ore... Multumesc,fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. malai
  • 300 gr. zahar tos
  • 300 gr. faina alba
  • 2 oua mari de casa
  • 250 gr. iaurt gras
  • 250 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • cca 250 gr. capsuni congelate
  • cca 2 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu malai si capsuni:

In vase separate amestecam intai ingredientele uscate (malai, zahar,faina alba, praf de copt), apoi pe cele umede (iaurt, oua,ulei).


Mixam 5 minute ingredientele umede, apoi adaugam amestecul de ingrediente uscate si mixam la viteza mica a mixerului alte 5 minute pana se omogenizeaza bine compozitia.


Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Asezam formele din silicon in tava cuptorului, apoi in fiecare forma asezam cate o hartiuta de briose si punem compozitie de aluat, le umplem la 3/4 din capacitate.


Eu am presarat putin pesmet inainte de a aseza capsunile, pentru ca erau inca inghetate si am dorit ca apa sa se absoarba complet in timpul coacerii, sa nu ramana aluat necopt.


Asezam deci bucatele de fructe (capsuni in cazul meu).


Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.


Facem testul cu scobitoarea, apoi scoatem briosele din forme pe un gratar si lasam sa se racoreasca.


Pudram cu zahar si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu malai si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

19.09.2014, 09:37

dantes 1

19.09.2014, 12:58

bune!

Pushaa 1

19.09.2014, 13:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune