Briose cu mere

de Julie in Prajituri, 29 Apr 2010 | 5212 vizualizari

 

Azi am incercat reteta de briose pufoase cu mere a Laurei, am facut cateva mici modificari insa , sper sa nu se supere.
Eu am niste forme mai mari de briose asa ca trebuia sa maresc cantitatile :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • faina (aprox. 300g)
  • 50 ml lapte
  • o lingura scortisoara
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • cateva stafide
  • 2 mere potrivite
  • un praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Se bat bine untul cu zaharul apoi se pun ouale unul cate unul, amestecand mereu cu mixerul. Se adauga laptele, esenta, sarea, praful de copt amestecat cu faina. Se curata merele de coaja si se taie cuburi mici care se dau prin faina (ca sa nu se lase la fund), apoi se pun in aluat. Se pun si stafidele si scortisoara.


Se repartizeaza aluatul in formele in care am pus si hartia pentru briose. Dupa cum am zis ies 10briose mari sau 20 mai mici daca tu ai forme mai mici :)


Se coc aprox. 25 - 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionela2682 1

29.04.2010, 16:37

super!

Sylvia 1

01.05.2010, 00:07

Excelent arata !!!!

Julie 1

18.06.2010, 20:52

Multumesc mult la toata lumea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura CABANA