Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un bol se pun faina, zaharul tos, ouale, praful de copt, esenta de vanilie, zaharul vanilat bourbon, laptele, uleiul si 200 gr nuci taiate marunt.
Se mixeazala viteza mare 5 minute.
Umplem formele pentru copt briose din silicon, punand cate o lingura din compozitia respectiva in fiecare forma.
Deasupra presaram nuca taiata marunt.
Dam la cuptor, incins in prealabil la 180 grade, pentru aproximativ 15-20 minute.
Se scot, se lasa la racit, dupa care se aranjeaza in hartia decorativa pentru briose, se pudreaza cu zahar pudra sau se decoreaza cu frisca.
1
Pentru un plus de aroma si culoare, adaugati in compozitie un pliculet de sofran.
2
Nucile pot fi inlocuite atat cu bucati din fructe proaspete cat si cu fructe confiate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult