Briose cu scortisoara si cacao

de Gherca Daniela in Dulciuri, 20 Oct 2014 | 1485 vizualizari

 

Foarte bune si aromate pentru cafeaua de dimineata!

 

INGREDIENTE

  • 280g faina
  • 110g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua mici
  • 1 cana cu lapte
  • 1/2 cana de ulei
  • 2 sau 3 linguri de cacao
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 2 lingurite de scortisoara
  • ciocolata alba si neagra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu scortisoara si cacao:

Intr-un bol punem ingredientele uscate: faina, praful de copt, cacaoa, scortisoara, zaharul vanilat, zaharul si amestecam putin;


Pe urma adaugam ouale, laptele, amestecam bine si la final punem uleiul, amestecam totul bine si punem compozitia in forme de briose, deasupra


Sunt foarte aromate si delicioase! Noi le savuram dimineata la cafea!

 

TIPS-URI

1

mie mi-au iesit 10 briose, formele au fost destul de mari, si nu am vrut sa le umplu tare, dar cred ca in forme mai mici ies 15-16 briose

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu scortisoara si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.10.2014, 00:05

Sylvia 1

23.10.2014, 09:40

ce rasfat la voi dimineata

Gherca Daniela 1

23.10.2014, 10:09

Sylvia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu scortisoara