Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2010 | 3455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar brun
  • 150 g faina
  • 50 ml ulei
  • 125 ml suc de gutui (nectar Santal)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 cubulete de ciocolata amaruie
  • cateva linguri cu nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci:

Se amesteca intr-un castron uleiul cu sucul de gutui, galbenusurile si 70 g zahar. Se bat bine cu mixerul 5 minute. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, apoi se adauga peste crema cu galbenusuri. Se incorporeaza usor. Ciocolata se taie cu cutitul in fasii subtiri si se amesteca in aluat.


Se pun hartiutele intr-o tava de briose, apoi se adauga aluatul. Deasupra se presara nuci macinate. Se pune tava in cuptorul incins si se tine la foc potrivit pana se rumenesc usor deasupra. Se face testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

30.04.2010, 22:53

Da, foarte bune! Doar ca s-au lasat f.f. mult dupa ce s-au racit Eu le-am pozat abia scoase in cuptor....

nadina73 1

02.05.2010, 19:41

cu siguranta sant grozave felicitari 5 furculite oana

mena29 1

03.06.2010, 00:25

Oana am pastrat reteta la favorite ca tare bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rigo-Jancsi