Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2010 | 3096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar brun
  • 150 g faina
  • 50 ml ulei
  • 125 ml suc de gutui (nectar Santal)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 cubulete de ciocolata amaruie
  • cateva linguri cu nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci:

Se amesteca intr-un castron uleiul cu sucul de gutui, galbenusurile si 70 g zahar. Se bat bine cu mixerul 5 minute. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, apoi se adauga peste crema cu galbenusuri. Se incorporeaza usor. Ciocolata se taie cu cutitul in fasii subtiri si se amesteca in aluat.


Se pun hartiutele intr-o tava de briose, apoi se adauga aluatul. Deasupra se presara nuci macinate. Se pune tava in cuptorul incins si se tine la foc potrivit pana se rumenesc usor deasupra. Se face testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

30.04.2010, 22:53

Da, foarte bune! Doar ca s-au lasat f.f. mult dupa ce s-au racit Eu le-am pozat abia scoase in cuptor....

nadina73 1

02.05.2010, 19:41

cu siguranta sant grozave felicitari 5 furculite oana

mena29 1

03.06.2010, 00:25

Oana am pastrat reteta la favorite ca tare bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kinder pinguin