Briose cu visine si spuma de lamaie

de Rocsi in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 3910 vizualizari

 

Daca tot am primit forme de briose am zis sa le si testez...reteta de briose o am de pe internet ,iar reteta de spuma de lamaie dintr-o revista.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 200 gr zahar
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 400 gr faina
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • visine
  • spuma de lamaie
  • cateva patratele de ciocolata cu cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si spuma de lamaie:

Ouale se bat spuma cu zaharul.


peste ouale spuma se pune iaurtul si uleiul treptat.


praful de copt se stinge cu putin otet sau suc de lamaie si se pune peste.


apoi se adauga faina,sucul si coaja de lamaie,esenta de vanilie.toate se amesteca bine iar la urma se pun visinele si se mai mixeaza maxim 2 min.


formele se ung cu putina margarina si se umplu pe 3/4 cu compozitia de briose.


tavile se dau in cuptorul incins pana sunt gata(le verificam cu scobitoarea).


cand sunt gata,le scoatem din cuprot si le lasam sa se racoreasca.


ciocolata o topim pe baie de aburi cu un strop de ulei.


peste briosele racite,se pune putina spuma de lamaie,iar cu lingurita se pune ciocolata topita.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si spuma de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionix 1

11.04.2010, 09:20

bravo! sa-mi faci si mie la vara

Rocsi 1

11.04.2010, 11:04

multumesc pentru aprecieri

ionela2682 1

11.04.2010, 12:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra