Briose de cacao cu glazura de ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Ian 2013 | 1068 vizualizari

 

excelente cu o cafea

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura jumatate cacao
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • jumatate plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Glazura
  • 1 lingura unt
  • 75 g ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de cacao cu glazura de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu zahar si cu un praf de sare. Separat galbenusurile le amestecam cu uleiul, plicurile de zahar vanilat si cacaoa. Amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile batute spuma. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine toata compozitia. Luam formele de briose le umplem 3/4 si le dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Intre timp pregatim glazura punand ciocolata cu untul la topit intr-o oala pe foc mic amestecand continuu pana se formeaza o crema. Dupa ce s-au racit briosele le adaugam glazura de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Teo 1

24.01.2013, 21:54

frumoase si gustoase!cat despre ''profil''=
simbolul maternitatii!imi place !

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 07:51

ms eduard

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 07:51

ms teo esti o scumpa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata - Croissants