Briose de cacao cu glazura de ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Ian 2013 | 986 vizualizari

 

excelente cu o cafea

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura jumatate cacao
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • jumatate plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Glazura
  • 1 lingura unt
  • 75 g ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de cacao cu glazura de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu zahar si cu un praf de sare. Separat galbenusurile le amestecam cu uleiul, plicurile de zahar vanilat si cacaoa. Amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile batute spuma. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine toata compozitia. Luam formele de briose le umplem 3/4 si le dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Intre timp pregatim glazura punand ciocolata cu untul la topit intr-o oala pe foc mic amestecand continuu pana se formeaza o crema. Dupa ce s-au racit briosele le adaugam glazura de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Teo 1

24.01.2013, 21:54

frumoase si gustoase!cat despre ''profil''=
simbolul maternitatii!imi place !

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 07:51

ms eduard

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 07:51

ms teo esti o scumpa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08