Briose de carne

de rivka in Vita, 16 Sep 2010 | 3257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru briosele de carne:
  • 300 grame carne tocata de vita
  •  1 ceapa mare
  • 2 ardei rosii
  • 2 cartofi potriviti
  •  4 linguri pesmet
  •  3 oua
  •  1 lingurita condimente italiene
  •  sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  •  1 jumatate lingurita ghimbir
  •  5 linguri ketchup
  • putin sos de soia
  • pentru cartofii la cuptor:
  • cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  •  hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de carne:

Se amesteca carnea tocata impreuna cu condimentele enumerate , mustarul, ketchup-ul,sosul de soia,ceapa tocata, ardeii rosii tocati, ouale, pesmetul si cartofii dati pe razatoare. Se aseaza in formele de briose si se dau la cuptor la cca 240 grade cca 1 ora.


I-am papat alaturi de cartofi taiati ca si pentru cartofi prajiti, aseazati pe hartie de copt, stropiti cu ulei de masline si sare , tava de cartofi am pus-o pe alta treapta a cuptorului dupa vreo 20 de minute, deci s-au facut impreuna cu briosele de carne. Au iesit fff bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

01.11.2010, 10:51

super ideea!5f!

elena1988 1

08.02.2011, 13:51

babi5 1

10.10.2013, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vitel cu vodca