Briose de carne

de rivka in Vita, 16 Sep 2010 | 3044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru briosele de carne:
  • 300 grame carne tocata de vita
  •  1 ceapa mare
  • 2 ardei rosii
  • 2 cartofi potriviti
  •  4 linguri pesmet
  •  3 oua
  •  1 lingurita condimente italiene
  •  sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  •  1 jumatate lingurita ghimbir
  •  5 linguri ketchup
  • putin sos de soia
  • pentru cartofii la cuptor:
  • cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  •  hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de carne:

Se amesteca carnea tocata impreuna cu condimentele enumerate , mustarul, ketchup-ul,sosul de soia,ceapa tocata, ardeii rosii tocati, ouale, pesmetul si cartofii dati pe razatoare. Se aseaza in formele de briose si se dau la cuptor la cca 240 grade cca 1 ora.


I-am papat alaturi de cartofi taiati ca si pentru cartofi prajiti, aseazati pe hartie de copt, stropiti cu ulei de masline si sare , tava de cartofi am pus-o pe alta treapta a cuptorului dupa vreo 20 de minute, deci s-au facut impreuna cu briosele de carne. Au iesit fff bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

01.11.2010, 10:51

super ideea!5f!

elena1988 1

08.02.2011, 13:51

babi5 1

10.10.2013, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca pe pat de cartofi si dovlecei