Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms

de laylalala in Prajituri, 28 Iul 2010 | 5464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 70 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&caspuni
  • 1 ou
  • 275 ml Caribbean Twist Shaken Pina Colada (bautura alcoolica carbogazoasa cu suc de ananas si nuca de cocos)
  • 200 gr faina
  • 20 gr pudra de cacao
  • 80 gr zahar
  • 2 lingurite zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru decor
  • 250 ml frisca lichida
  • 60 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&portocale
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms:

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu Caribbean Twist Shaken Pina Colada si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.


Pentru decor se topeste ciocolata la bain-marie apoi se pune deoparte si se lasa sa se raceasca putin.Intr-un vas se bate frisca apoi se incorporeaza ciocolata topita si racita.Frisca cu ciocolata se pune intr-un cornet de prajituri si se decoreaza briosele cu aceasta.La final se presara bomboane M&Ms peste briose si se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Ina 1

28.07.2010, 14:53

IoanaIoana 1

28.07.2010, 15:09

Julie 1

28.07.2010, 22:27

Faci niste briose delicioase si foarte aratoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturica visinica