Briose de ciocolata cu inghetata

de simona72 in Dulciuri, 12 Mar 2013 | 1220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr ciocolata amara cu concentratie mare de cacao(eu am avut doar cu 52%)
  • 50 ml smantina pt frisca
  • o lingurita de unt
  • 5 linguri mari de frisca batuta
  • 10 cupe de inghetata (de care va place si aveti, eu am avut de capsuni)
  • jeleu de fructe de padure sau toping
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de ciocolata cu inghetata:

Ciocolata, smantina pt frisca si untul le topim pe bain-marie. Avem nevoie de 5 forme de briose de silicon. Punem in fiecare forma ciocolata topita si tapetam marginile si fundul formei. Dam la congelator pt citeva minute pina se intareste ciocolata. Punem in fiecare forma cite o lingura de frisca batuta si dam iar la congelator pt citeva minute. Scoatem formele si punem in fiecare forma cite 2 cupe de inghetata, dam la congelator pina sunt intarite bine ca sa se poata scoate frumos formele din silicon. Cind le servim decoram cu toping sau jeleu de fructe, dar eu am pus citeve afine din dulceata. Copiii se vor bucura in special de acest desert.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de ciocolata cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

12.03.2013, 21:44

Rocsi 1

12.03.2013, 22:07

Yamiiii ..vreau

simona72 1

12.03.2013, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale