BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

de amalia01 in Paste, 22 Noi 2015 | 1264 vizualizari

 

- Mami, in seara asta vreau paste!
- Ce fel de paste?
- Paste...cu ce vrei tu...

Cam asa a sunat raspunsul imperativ al micutei mele la intrebarea:"ce vrei la cina?".

Voi stiti cum sunt "pastele cu ce vrei tu"? Ei bine, nici eu. Asa ca am trecut la improvizatie.Am facut inventarul prin camara si frigider si am descoperit urmatoarele

 

INGREDIENTE

  • smantana
  • piept de pui fiert si tocat
  • branza pufoasa cu verdeata Delaco
  • sare Kotany
  • piper mix Kotany
  • 200 g fidea
  • cascaval "De Familie" Delaco

Mai ai nevoie de:

  • 1 buc aparat de facut tarte
  • hartie pentru briose
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA:

Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol.


Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper.

Asezi hartiile pentru briose in aparat si le umpli cu amestecul de paste si branza. Pornesti si lasi 15 minute.


Servesti cu cascaval ras si multa dragoste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Panacris 1

22.11.2015, 16:09

Bya Ralu 1

22.11.2015, 17:51

Gicuta69 1

22.11.2015, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci