Briose din malai cu broccoli

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 3085 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa....parca ar fi turtite de malai:) Noua ne-au placut, a mancat si pitica...eu zic sa le incercati - nu tu Gaby, nu, nu! :))

 

INGREDIENTE

  • 8 buchetele mici de broccoli
  • 1 canita faina de malai
  • 1 canita faina integrala
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita pudra chilli 
  • 1 1/4 canita de lapte
  • 1 ou
  • 1/4 canita ulei
  • 1/3 canita branza sarata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din malai cu broccoli:

Se pune la fiert broccoli in apa cu sare 3 minute, apoi se scoate cu o paleta si se raceste sub jet de apa. Se lasa sa se scurga pe un prosop, pana se pregateste aluatul.


Se masoara toate ingredientele cu aceeasi canita. Se amesteca ingredientele uscate: malaiul, faina, zaharul, sarea, praful de copt, curcuma si chilli, apoi se adauga pe rand laptele, oul si uleiul si se amesteca bine cu un tel. La sfarsit se adauga branza.


Intr-o forma de briose - eu nu am decat inimioarele :D - se pune cate o ligura cu aluat, apoi se aseaza cate un buchetel de broccoli si se acopera cu inca o lingura cu aluat.


Se coace cca 20 de minute la 180 de grade.


Pofta mare!


Inspiratia

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din malai cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

adry88 1

05.05.2011, 11:32

Corinuta 1

09.05.2011, 15:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Scovergi de primavara