Briose din malai cu broccoli

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 2949 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa....parca ar fi turtite de malai:) Noua ne-au placut, a mancat si pitica...eu zic sa le incercati - nu tu Gaby, nu, nu! :))

 

INGREDIENTE

  • 8 buchetele mici de broccoli
  • 1 canita faina de malai
  • 1 canita faina integrala
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita pudra chilli 
  • 1 1/4 canita de lapte
  • 1 ou
  • 1/4 canita ulei
  • 1/3 canita branza sarata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din malai cu broccoli:

Se pune la fiert broccoli in apa cu sare 3 minute, apoi se scoate cu o paleta si se raceste sub jet de apa. Se lasa sa se scurga pe un prosop, pana se pregateste aluatul.


Se masoara toate ingredientele cu aceeasi canita. Se amesteca ingredientele uscate: malaiul, faina, zaharul, sarea, praful de copt, curcuma si chilli, apoi se adauga pe rand laptele, oul si uleiul si se amesteca bine cu un tel. La sfarsit se adauga branza.


Intr-o forma de briose - eu nu am decat inimioarele :D - se pune cate o ligura cu aluat, apoi se aseaza cate un buchetel de broccoli si se acopera cu inca o lingura cu aluat.


Se coace cca 20 de minute la 180 de grade.


Pofta mare!


Inspiratia

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din malai cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

adry88 1

05.05.2011, 11:32

Corinuta 1

09.05.2011, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa