Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca aveti chef de un dulce rapid aceste briose pica numai bine .
Se încinge cuptorul la 190° C . Se unge uşor cu unt o tavă de brioşe cu 12 găuri (sau se foloseşte una din silicon). Se pun 140g de zahăr, făina şi bicarbonatul într-un castron şi se amestecă. Se bat iaurtul, ouăle şi vanilia într-o cană. Se răstoarnă, împreună cu untul topit în bolul cu ingrediente uscate şi se încorporează rapid cu o lingură de metal, până se omogenizează.
Se împart două treimi din amestec în găurile de brioşe. Cu atenţie, se adaugă câte o linguriţă de gem în centrul fiecărei găuri, apoi se acoperă cu aluatul rămas.Se coc 16-18 minute, până cresc, devin aurii şi elastice la atingere. Se lasă brioşele la răcit cinci minute înainte să fie scoase din forme.
Se dau prin zahăr pudra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult