Brioşe pentru cafea

de articook in Prajituri, 30 Iun 2010 | 1981 vizualizari

 

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea. Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata. Se pot servi si fara glazura de ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie,se pot turna direct in forme.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 g faina
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 140 ml cafea calda
  • 50 g zahar pudra
  • Ingrediente topping:
  • 1 ciocolata cu lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe pentru cafea:

Se amesteca ingredientele solide. Separat se amesteca cele lichide. Dupa care se amesteca cele doua compozitii.


Se toarna in forme, iar daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.


Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute. Cand sunt gata lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

articook 1

01.07.2010, 11:33

merciiiiii.....da!! avem destule pentru toti!!

lira 1

13.07.2010, 10:07

ca sa vezi ce inseamna sa fie poze facute de profesionisti... felicitari pt prezentare, cred ca si gustul a fost pe masura

Ligia Bxl 1

12.02.2014, 11:30

ce-mi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere