Briose pufoase ( sau madlene)

de Petrina MIH in Prajituri, 9 Sep 2015 | 5992 vizualizari

 

Vreau sa va spun ca sunt dlicioase! Reteta e una diferita de celelalte, iar briosele sunt nemaipomenite, asemanatoare celor din magazin dar...si mai bune. Eu am luat reteta dintr-o revista. Se pot adauga in le fructe confiate, bucati de ciocolata sau ce doriti, mie imi plac simple. Sper sa le incercati si sa imi spuneti cum au fost.

P.S. - Am uitat sa fac pozele de la nceput si am facut doar cand le-am scos din cuptor :D

 

INGREDIENTE

  • 180 g unt (moale - la temperatura camerei)
  • 180 g zahar ( de preferat pudra)
  • 180 g faina
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase ( sau madlene):

Untul si zaharul se amesteca cu ajutorul unui mixer, se adauga si sarea. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga pe rand cate un ou, incorporandu-l in crema de unt.


Dupa ce am pus toate ouale si am amestecat bine, adaugam esenta apoi faina impreuna cu praful de copt si amestcam.


Le asezam in forme de briose si dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase ( sau madlene)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Petrina MIH 1

10.09.2015, 10:29

deyutzky 1

11.09.2015, 18:19

Bine ai veniiit!! Arata grozav briosele!

CarmenBlue 1

13.10.2015, 14:57

Excelent arata! Le voi incerca negresit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Madlene