Briose rotate

de adnia in Prajituri, 4 Ian 2013 | 1848 vizualizari

 

Mi-am cumparat o forma noua de briose din silicon (sunt mare fan silicon...daca s-ar putea, as folosi numai asa ceva) si am si incercat-o preparand niste briose simple, cu vanilie.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -300 gr iaurt
  • -250 gr zahar
  • -2 oua
  • -esenta de vanilie
  • -coaja rasa de lamaie
  • -100 ml ulei
  • -faina cat cuprinde, atat cat sa obtinem un aluat curgator (ceva mi gros decat cel de clatite)
  • -1/2 plic praf de copt (optional--eu n-am folosit, deoarece am constatat ca in aceste forme, briosele se formeaza frumos si cresc putin si fara praf de copt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose rotate:

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna in tava de silicon unsa cu putin ulei. se da la cuptor pana se rumenesc usor, se lasa 1 min sa se raceasca si sa se desprinda de pe forma. Se rastoarna pe gratar si se lasa la racit. Se servesc pudrate cu zahar vanilat.


enjoy!

 

TIPS-URI

1

eu am facut briosele astea in mai multe ture, asa ca am poze de prezentare diferite

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose rotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

laura_n 1

04.01.2013, 21:36

oau, arata minunat!

adry88 1

05.01.2013, 11:31

Lau 1

05.01.2013, 13:39

faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de vaca