Briose si chec din albusuri cu capsuni

de angyb in Prajituri, 23 Iul 2013 | 1658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 2 linguri de ulei
  • 300 g capsuni
  • ulei si faina alba pt.uns formele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose si chec din albusuri cu capsuni:

Batem spuma albusuri dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare. Adaugam uleiul ,faina alba si praful de copt si amestecam de sus in jos .


Impartim in 2 compozitia obtinuta .In jumatate din compozitie adaugam cacao si amestecam bine.Ungem formele pt.briose si forma de chec cu ulei si tapetam cu faina alba. Luam o lingura din compozitia alba si o punem in mijlocul formei desupra ei adaugam o lingura din compozitia cu cacao si continuam sa alternam pana cand umplem 2/3 din forme.


Taiem capsunile felii si le adaugam deasupra si dam la cuptor la 180 de grade aproximativ 30 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose si chec din albusuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

angyb 1

23.07.2013, 17:44

Multumesc ma bucur ca va plac

Andreea Caroline 1

23.07.2013, 18:21

Iau si eu 2-3...ca numai cu una nu ma satur

merisor 1

23.07.2013, 18:50

Mimunate! Tare bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca (din albusuri)