Briose turnulet cu branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2012 | 2119 vizualizari

 

Pentru ca mi-am propus sarbatori cu meniu sanatos si gustos, cu retete simple si rapide, am facut aceste briose din faina de secara , umplute cu branza.
Cu un strop de pasiune si cu dorinta de a încerca lucruri noi, oricine poate găti usor si savuros!

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 250 g faina intergrala de secara
  • 100 g masline fara samburi
  • 2 oua
  • 250 ml lapte caldut
  • 75 ml ulei de masline
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura smantana degresata
  • Pentru umplutura
  • 100 g crema de branza
  • 100 g branza de vaci degresata
  • 100 ml smantana degresata
  • marar verde
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose turnulet cu branza:

Amestecam faina cu praful de copt.


Ouale cu uleiul, le batem bine, intr-un bol.


Adaugam laptele caldut si apoi treptat, faina.


Maslinele le feliem subtire si le adaugam la aluat.


Ungem formele de briose din hartie cu putin unt apoi turnam aluatul in forme si dam la cuptorul incalzit la 160 de grade C pentru aproximativ o jumatate de ora.


Facem testul cu scobitoarea si daca sunt gata coapte, le scoatem din cuptor.


Va vor iesi 15 briose.


Le lasam sa se raceasca in forme.


Amestecam bine ingredientele umpluturii sa se omogenizeze.


Dupa ce s-au racit briosele, le taiem in doua pe orizontal si le umplem cu branza, apoi peste punem cealalta jumatate de briosa .


Ornam dupa preferinta.


Un aperitiv usor si gustos care sper sa va faca placere.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose turnulet cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

26.12.2012, 22:50

Super , trimite una si la mine , ca pun de un ceai bun !!!

Angelina_Elena 1

26.12.2012, 23:23

ANNA_46 1

27.12.2012, 20:09

Super briose , foarte bine arata buburuza imi trage cu ochiul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor