Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
delicioasa
1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat.
2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine.
3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele.
4. In prealabil amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste compozitie.
5.Tapetam tava cu hartie de copt, punem compozitia rezultata si o dam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru 30-40 minute.
6.Glazura o facem topind toate ingredientele impreuna amestecand usor.
7.Cand prajitura e gata turnam glazura,lasam sa se raceasca iar apoi o taiem.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult