Brownie

de andrra in Prajituri, 15 Dec 2014 | 2026 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocolate (2 cu alune si 1 simpla pentru glazura)
  • 150 g unt
  • 3 lingurite cacao
  • 200 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie:

Untul si cele doua ciocolate cu alune se topesc la foc mic, apoi se pun intr-un bol. Se adauga treptat ouale, amestecand bine dupa fiecare, zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, iar la sfasit faina amestecata cu praful de copt. Se toarna in tava (eu folosesc o tava rotunda cu diametrul de 27 cm) si se lasa la cuptorul preincalzit 20 de minute. Cand este gata se topeste si ciocolata ramasa si se pune deasupra.


Se poate servi cu inghetata sau simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:24

Bun venit!

Ksenya 1

16.12.2014, 10:22

buna-buna!

Panacris 1

17.12.2014, 07:51

Bine ai venit în marea familie a Bucătărașilor! Delicioasă și ciocolatoasă prăjitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post