Brownie

de andrra in Prajituri, 15 Dec 2014 | 2230 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocolate (2 cu alune si 1 simpla pentru glazura)
  • 150 g unt
  • 3 lingurite cacao
  • 200 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie:

Untul si cele doua ciocolate cu alune se topesc la foc mic, apoi se pun intr-un bol. Se adauga treptat ouale, amestecand bine dupa fiecare, zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, iar la sfasit faina amestecata cu praful de copt. Se toarna in tava (eu folosesc o tava rotunda cu diametrul de 27 cm) si se lasa la cuptorul preincalzit 20 de minute. Cand este gata se topeste si ciocolata ramasa si se pune deasupra.


Se poate servi cu inghetata sau simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:24

Bun venit!

Ksenya 1

16.12.2014, 10:22

buna-buna!

Panacris 1

17.12.2014, 07:51

Bine ai venit în marea familie a Bucătărașilor! Delicioasă și ciocolatoasă prăjitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata, cafea si alune