Brownie & cream cheese triffle

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Prajituri, 20 Ian 2014 | 3584 vizualizari

 

Oare mi se pare doar mie sau luna decembrie si mai ales sarbatorile de iarna au trecut suspect de repede si ca nu am apucat sa savuram din plin bradul de Craciun, sa ne facem timp suficient pentru deserturi si mai ales sa ne bucuram de zapada? Nu stiu voi, dar eu n-am apucat sa fac tot ce mi-am propus de sarbatori. Am pregatit o lista cu toate deserturile pe care aveam in plan sa le pregatesc de sarbatori, insa doar o parte am reusit sa le duc la bun sfarsit. Zilele parca au zburat, timpul s-a scurs si pentru ca am senzatia ca nu m-am infruptat destul din bunatati si mai ales pentru ca mi-ar fi placut sa dureze mai mult spiritul de sarbatori, am pregatit un desert cu o usoara nota de sarbatori de iarna ca sa nu-i zic chiar de Craciun pentru ca azi maine suntem in pragul lui Sfantul Valentin.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri (depinde de marimea paharului folosit) de blat brownie sau de cacao;
  • 200 grame crema de branza (Minus L, fara lactoza sau Esquiza); 
  • 200 grame frisca lichida (fara lactoza); 
  • 3-4 lingurite miere;
  • 2 picaturi esenta de menta; 
  • 3-4 lingurite mini-marshmallow; 
  • 1 candy canes zdrobit; 
  • 2 pahare sau cupe mari de inghetata.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie & cream cheese triffle:

1. Se iau doua-trei linguri de blat si se aseaza in pahar formand primul strat al desertului.

2. Frisca se bate spuma, iar crema de branza de mixeaza cu miere si se adauga esenta de menta.

3. Frisca se incorporeaza in crema cu ajutorul unei spatule de silicon.

4. Se iau 2-3 linguri de crema de branza si se formeaza al doilea strat al desertului.

5. Se faramiteaza putin din blat si se presara deasupra cremei.

6. Se presara cu mini-marshmallow.

7. Bastonasele se zdrobesc si se presara la final pentru decor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie & cream cheese triffle" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Brownie cu biscuiti