Brownie & cream cheese triffle

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Prajituri, 20 Ian 2014 | 1387 vizualizari

 

Oare mi se pare doar mie sau luna decembrie si mai ales sarbatorile de iarna au trecut suspect de repede si ca nu am apucat sa savuram din plin bradul de Craciun, sa ne facem timp suficient pentru deserturi si mai ales sa ne bucuram de zapada? Nu stiu voi, dar eu n-am apucat sa fac tot ce mi-am propus de sarbatori. Am pregatit o lista cu toate deserturile pe care aveam in plan sa le pregatesc de sarbatori, insa doar o parte am reusit sa le duc la bun sfarsit. Zilele parca au zburat, timpul s-a scurs si pentru ca am senzatia ca nu m-am infruptat destul din bunatati si mai ales pentru ca mi-ar fi placut sa dureze mai mult spiritul de sarbatori, am pregatit un desert cu o usoara nota de sarbatori de iarna ca sa nu-i zic chiar de Craciun pentru ca azi maine suntem in pragul lui Sfantul Valentin.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri (depinde de marimea paharului folosit) de blat brownie sau de cacao;
  • 200 grame crema de branza (Minus L, fara lactoza sau Esquiza); 
  • 200 grame frisca lichida (fara lactoza); 
  • 3-4 lingurite miere;
  • 2 picaturi esenta de menta; 
  • 3-4 lingurite mini-marshmallow; 
  • 1 candy canes zdrobit; 
  • 2 pahare sau cupe mari de inghetata.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie & cream cheese triffle:

1. Se iau doua-trei linguri de blat si se aseaza in pahar formand primul strat al desertului.


2. Frisca se bate spuma, iar crema de branza de mixeaza cu miere si se adauga esenta de menta.


3. Frisca se incorporeaza in crema cu ajutorul unei spatule de silicon.


4. Se iau 2-3 linguri de crema de branza si se formeaza al doilea strat al desertului.


5. Se faramiteaza putin din blat si se presara deasupra cremei.


6. Se presara cu mini-marshmallow.


7. Bastonasele se zdrobesc si se presara la final pentru decor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie & cream cheese triffle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

01.11.2015, 11:28

La multi ani!!! Aniversare frumoasa!

Ancutsa 1

12.09.2016, 14:44

Super!

noiinbucatarie 1

04.01.2017, 14:44

woow!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu nuci si mere rase