Brownie noisette cu ciocolata si zmeura

de RuxyRux in Prajituri, 31 Aug 2013 | 3652 vizualizari

 

Iubesc combinatia de ciocolata si zmeura...mi se pare incredibil de delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 180 gr unt
  • 300 gr ciocolata Noisette( Milka)
  • 4 oua mari
  • 4 linguri zahar brun( cu varf)
  • vanilie
  • 1 lingurita plina de praf de copt
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • Glazura:
  • 50 gr unt
  • 150 gr ciocolata neagra( 75%)
  • zmeura proaspata( 500 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie noisette cu ciocolata si zmeura:

Topim untul si apoi in el topim ciocolata noisette, amestecam bine apoi dam deoparte vasul de pe foc.


Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana isi tripleaza volumul( aprox zece minute).


Turnam apoi ciocolata topita si la sfarsit faina si praful de copt pe care il stingem cu zeama de lamaie. Amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.


Ungem o forma de silicon cu ulei si turnam compozitia.


Coacem pana trece testul scobitorii la 180 de grade ( undeva in jur de 40 sau 45 de minute).


Intre timp preparam glazura, topim untul si in el topim ciocolata, mixam bine si apoi cand scoatem forma din cuptor o punem deasupra prajiturii.


Punem si zmeura dupa ce se mai raceste putin glazura.


O taiem dupa ce se raceste complet si o servim dupa inspiratie :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie noisette cu ciocolata si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

Irina 1

04.09.2013, 19:01

Ce-mi place combinatia de cioco cu zmeura! Delicioasa si foarte, foarte aratoasa!

RuxyRux 1

04.09.2013, 19:33

Iti multumesc Irina...e si preferata mea

RuxyRux 1

04.09.2013, 19:33

Gabytza, multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si ciocolata