Brownies cu unt de arahide

de RuxyRux in Prajituri, 13 Mai 2014 | 2756 vizualizari

 

Pentru reteta asta incredibil de delicioasa, care-mi da peste cap dieta...e de vina Madi :)))) si daaa, tocmai de ziua ei! Dar nu-mi pare rau... preparata cu ceva modificari, am servit-o alaturi de inghetata de vanilie si fructe de padure...o nebunie si-o recomand din toata inima! E de top 10 al celor mai grozave deserturi :)))) Madi, te pup si-ti multumesc de inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciocolata neagra
  • 200 gr unt( 85%)
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri pline unt de arahide
  • 250 gr zahar brun
  • 150 gr faina
  • 6 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu unt de arahide:

Am topit untul intr-un vas la foc mic apoi in el am topit ciocolata, am lasat sa se raceasca usor.


Ouale le-am mixat 3 minute cu zaharul brun si vanilia.


In crema de ciocolata inca calduta am pus untul de arahide si am amestecat.


Am turnat crema de ciocolata peste compozitia de ou si zahar si am mixat inca 2 minute, apoi am adaugat faina in ploaie.


In tava tapetata cu hartie de copt am turnat compozitia si am copt prajitura la 180 de grade pentru 35 de minute. Verificati cu scobitoarea, sa fie ferma prajitura dar totodata moale la interior( asta inseamna ca scobitoarea iese umeda).


Lasam prajitura pe un gratar la racit apoi o portionam si o servim dupa inspiratie :) Eu am ales inghetata de vanilie si fructele de padure.


Minunat de delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:43

Laviii, multumesc draga mea!

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:44

Alina, cu mare drag! Multumesc frumos!

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:44

nacularisa, multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Orhideea