Brownies cu unt de arahide

de RuxyRux in Prajituri, 13 Mai 2014 | 5066 vizualizari

 

Pentru reteta asta incredibil de delicioasa, care-mi da peste cap dieta...e de vina Madi :)))) si daaa, tocmai de ziua ei! Dar nu-mi pare rau... preparata cu ceva modificari, am servit-o alaturi de inghetata de vanilie si fructe de padure...o nebunie si-o recomand din toata inima! E de top 10 al celor mai grozave deserturi :)))) Madi, te pup si-ti multumesc de inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciocolata neagra
  • 200 gr unt( 85%)
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri pline unt de arahide
  • 250 gr zahar brun
  • 150 gr faina
  • 6 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu unt de arahide:

Am topit untul intr-un vas  la foc mic apoi in el am topit ciocolata, am lasat sa se raceasca usor.

Ouale le-am mixat 3 minute cu zaharul brun si vanilia.

In crema de ciocolata inca calduta am pus untul de arahide si am amestecat.

Am turnat crema  de ciocolata peste compozitia de ou si zahar si am mixat inca 2 minute, apoi am  adaugat faina in ploaie.

In tava tapetata cu hartie de copt am turnat compozitia si am copt prajitura la 180 de grade pentru 35 de minute. Verificati cu scobitoarea, sa fie ferma prajitura dar totodata moale la interior( asta inseamna ca scobitoarea iese umeda).

Lasam prajitura pe un gratar la racit apoi o portionam si o servim dupa inspiratie :) Eu am ales inghetata de vanilie si fructele de padure.

Minunat de delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:43

Laviii, multumesc draga mea!

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:44

Alina, cu mare drag! Multumesc frumos!

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:44

nacularisa, multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat sfaramicios