Bruschete cu branzeturi si seminte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 2482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 felii franzeluta neagra, semi sau graham
  • 1/2 cutie branzica tartinabila
  • 3 felii cascaval Hochland
  • sare si piper dupa gust
  • 4 rosii mici
  • seminte chia (1 lingura)
  • tarate psillium (1 lingura)
  • cacaval ras, cca 100 gr.
  • seminte de susan alb si negru (cate o lingurita)
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branzeturi si seminte:

Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare.

(Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am trecut prin robot, obtinand astfel pesmet.)

Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am tapetat tava cu hartie de copt.

Fiecare inimioara din paine am uns-o cu branza tartinabila, apoi am impartit feliile de cascaval Hochland in sferturi.

Pe fiecare inimioara am asezat cate un sfert din felia de cascaval feliat.

Am presarat seminte de chia si tarate de psillium (le-am folosit datorita proprietatii lor de a absorbi lichidul) iar deasupra am asezat cate o felie de rosie (fiecare rosie impartind-o in prealabil in 3).

Am presarat cascaval ras peste inimioare, apoi seminte de susan alb si negru, sare si piper dupa gust iar la final putin marar verde proaspat tocat.

Am dat tava la cuptor pentru 20 minute (170 grade).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

06.06.2015, 20:56

Ce bune!

mirela0911 1

07.06.2015, 13:51

Bune!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:40

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv