Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei

de Bucataras in Paste, 3 Dec 2013 | 793 vizualizari

 

Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm.

 

INGREDIENTE

  •  ardei galbeni și roșii
  • busuioc
  • măghiran
  • ceapă roșie
  • măsline negre
  • vin alb
  • usturoi
  • parmezan
  • ulei
  • fusili
  • roșii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei:

Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm.
Se spală și se curăță ardeii și se taie julienne. Se taie ceapa pe lungime. Într-o tigaie se pune ulei la încins. Se strivește un cățel de usturoi și se pune în tigaie. Deaupra se pune ceapa. Între timp se scot sâmburii măslinelor. Apoi se pun ardeii în tigaie și se sărează. După un minut se adaugă și puțin vin. Apoi roșiile cherry se taie în două și le se scoate cotorașul.
 
Se toacă măsinele. Fusili se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se scot după 11-13 minute. Se scoate cățelul de usturoi din tigaie și se presară piper măcinat. Se adaugă măslinele. Aproape de final se adaugă și roșiile. Dacă mai e nevoie de apă peste legume, se pune cea de la fiert pastele. Se taie busuiocul și frunzele de măghiran. Se adaugă și ierburile tocate, sare și piper dacă mai este nevoie. Fusilele se scurg și se pun peste legume. Se amestecă și se mai țin pe foc 2-3 minute. Se ia tigaia de pe foc și se adaugă parmezan ras. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra. Se decorează cu frunze de busuioc. Poftă bună!
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.12.2013, 23:12

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 07:10

ce bunatate !

Panacris

Panacris 1

04.12.2013, 09:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro