Budinca cu branza si stafide

de cristinne in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 5370 vizualizari

 

ca si desert..

 

INGREDIENTE

  • paste: 150-200gr
  • branza proaspata de vaci: 400 gr;
  • iaurt: 1 buc;
  • stafide: 1 pumn mic;
  • oua: 5 buc
  • esenta vanilie:1
  • coaja rasa de lamaie
  •  zahar brun: 150 gr;
  • unt pt uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si stafide:

Se fierb pastele de care aveti (de la spaghete la fundite). Se clatesc cu apa rece. Se face un amestec din barbza de vaci, iaurtul, oaule si pastele, impreuna cu esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie. Se pregateste tava unsa bine cu unt sau cu ulei. Se pune ciontinutul in tava si la sfarsit se bate un ou si se adauga deasupra. Se preincalzeste cuptorul. Se introduce tava la cuptor pentru 25-30 minute (eu o bag la 240 de grade), pana devine aurie. Se serveste atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

30.07.2010, 15:22

Excelenta reteta ta am venit si eu cu furculitele

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 15:24

foarte buna.................nu am mai facut de mult timp.................

Corinuta 1

30.07.2010, 23:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si stafide