Budinca cu branza si stafide

de cristinne in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 4796 vizualizari

 

ca si desert..

 

INGREDIENTE

  • paste: 150-200gr
  • branza proaspata de vaci: 400 gr;
  • iaurt: 1 buc;
  • stafide: 1 pumn mic;
  • oua: 5 buc
  • esenta vanilie:1
  • coaja rasa de lamaie
  •  zahar brun: 150 gr;
  • unt pt uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si stafide:

Se fierb pastele de care aveti (de la spaghete la fundite). Se clatesc cu apa rece. Se face un amestec din barbza de vaci, iaurtul, oaule si pastele, impreuna cu esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie. Se pregateste tava unsa bine cu unt sau cu ulei. Se pune ciontinutul in tava si la sfarsit se bate un ou si se adauga deasupra. Se preincalzeste cuptorul. Se introduce tava la cuptor pentru 25-30 minute (eu o bag la 240 de grade), pana devine aurie. Se serveste atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

30.07.2010, 15:22

Excelenta reteta ta am venit si eu cu furculitele

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 15:24

foarte buna.................nu am mai facut de mult timp.................

Corinuta 1

30.07.2010, 23:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine cu mere si sos de vanilie