Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 4281 vizualizari

 

Din categoria ce mai are Cleme prin dulap, sa se faca repede,sa fie si bun .....prin dulap am gasit niste biscuiti caramelizati,niste stafide,cus-cus....si stai sa scriu ce am prestat,ca sa nu uit...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g cus-cus
  • 140 g ceva fin pufos
  • 50 g stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g smantana groasa si grasa
  • 150 g zahar
  • 100 g biscuiti caramelizati cu scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus:

Ouale cu zaharul le frecam bine,adaugam zaharul vanilat,ceva fin,smantana,stafidele si omogenizam totul.Separat sfaramam biscuitii nu foarte marunt.Cus-cus-ul il punem in apa la fiert cca 7 min,il scurgem de apa si il lasam 10 min sa se racoreasca.Biscuitii si cus-cus-ul le omogenizam in compozitia de mai sus....


Folosim o forma de teflon,rotunda cu diametrul de 20 cm,o ungem cu unt si turnam compozitia de mai sus.Dam forma la cuptorul preincalzit e gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din forma ,se poate servi cu dulceata,ciocolata topita,frisca,fiecare dupa preferinta.Eu am mancat-o calda,chiar fierbinte,ca asa imi place..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

merisor 1

21.12.2013, 10:05

Pushaa 1

21.12.2013, 12:24

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:22

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza