Budinca cu fidea si sirop de zahar ars

de vero_closca in Prajituri, 28 Mar 2010 | 13110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de fidea
  • 6 oua
  • 1 cescuta lapte
  • 1 smantana mica
  • coaja de lamaie rasa
  • 300g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu fidea si sirop de zahar ars:

Fierbi fideaua dupa instructiunile de pe pachet,o clatesti cu putina apa rece si o lasi sa de scurga.

separi ouale,bati albusurile spuma iar galbenusurile le amesteci cu laptele,smantana,zaharul si coaja de lamaie.Amesteci fideaua cu amestecul de galbenusuri,pui si albusurile si amesteci usor de sus in jos.Intr-o tava pui pliculetele de zahar vanilat si le pui la cuptor pana se topesc si se caramelizeaza.intinzi caramelul pe toata tava,torni amestecul in tava si introduci la cuptor pt 30-45 minute,la foc moderat.o tai dupa ce se raceste bine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu fidea si sirop de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Teo 1

29.03.2010, 21:48

e un desert consistent!si gustos pe deasupra!

nadina73 1

29.03.2010, 22:58

arata bine

babi5 1

24.08.2013, 20:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Eclere