Budinca de broccoli cu morcovi

de Irina in Mancaruri de legume, 13 Dec 2010 | 11307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet de broccoli
  • 2 morcovi
  • 100 ml smantana
  • 150 grame branza de vaci
  • 3 oua
  • 50 grame parmezan
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline cu usturoi

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli cu morcovi:

Broccoli taiat in buchetele, morcovii curatati si taiati i-am pregatit la aburi.

Pana s-au racit nitel am amestecat intr-un castron smantana, branza, ouale si putin parmezan ras.

Legumele le-am asezat in cateva vase mititele, am turnat peste ele compozitia din castron, am stropit cu ulei de masline si am presarat deasupra putin parmezan ras. Am acoperit vasele si le-am dat la cuptor (incins in prealabil la 180 grade Celsius). Dupa 30 min am luat capacele si am mai lasat inca 15 min. budincutele sa se rumeneasca frumos.

Cu mic, cu mare ne-am repezit sa le papam, caci au iesit tare gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie