Budinca de brocoli

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 1252 vizualizari

 

Insipirata de reteta lui Medi, am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • brocoli un buchet
  • telemea de oi 150 gr.
  • parizer cu ardei 100 gr.
  • oua 3 bucati
  • samantana 200 ml.
  • marar verde 1 legatura
  • rosie 1 bucata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de brocoli:

Brocoli se desface buchetele si se fierbe pe baie de abur. Intr/un vas termorezistent, se aseaza buchetelele de brocoli, se presara deasupra branza sfaramata, parizerul taiat fasii. Ouale se bat energic cu smantana, apoi se rastoarna deasupra compozitiei de brocoli, branza si parizer, se presara marar proaspat tocat marunt, si se aseaza rosiile in ultimul strat. Se da la cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc potrivit. Se serveste fierbinte cu salata de sezon

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Budinca de brocoli-0
Budinca de brocoli-1
Budinca de brocoli-2
Budinca de brocoli-3
Budinca de brocoli-4
Budinca de brocoli-5
Budinca de brocoli-6
Budinca de brocoli-7

COMENTARII (10)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

27.05.2012, 18:36

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.05.2012, 19:28

mamaieelena

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!