Budinca de ciocolata

de robert_badica in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 382 vizualizari

 

"pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciocolata neagra
  • 80 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina de orez (eu am avut facuta in casa)
  • 2 linguri faina de grau
  • un praf de sare
  • 500 ml lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciocolata:

Intr-o craticioara, pui ciocolata taiata marunt,zaharul, cacaoa, faina de orez si cea de grau si praful de sare.


Amesteci cu un tel. Adaugi laptele si omogenizezi bine. Pui pe foc amestecul si fierbi la foc mic, timp de 10 minute sau pana se ingroasa. Lasi sa se raceasca putin si torni budinca in pahare, sau cupe. Dai la frigider pana la momentul servirii.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Poti garnisi budinca cu frisca, alune, putin ness sau orice iti trece prin cap

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

17.12.2015, 21:11

buna buna

delia64 1

17.12.2015, 21:20

Micutza Luana 1

17.12.2015, 22:23

Yamiiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos