Budinca de dovlecei

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 2836 vizualizari

 

Aveam in frigider 2 dovlecei care tot asteptau sa fie gatiti. Le-a venit randul si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 rosii potrivite
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g branza
  • 100 g cas
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei:

Am taiat rondele dovleceii si am presarat peste ei sare si piper,apoi i-am adaugat intr-un vas in care am batut 2 oua. Am uns cu unt o tava micuta (mai mica decat cea de la aragaz) si am asezat un strat de dovlecei. Deasupra am pus branza,peste care au urmat rosiile taiate cubulete si ultimul strat de dovlecei. Peste ouale ramase de la dovlecei,am adaugat inca doua oua si smantana.Am omogenizat si am varsat compozitia in tava. La final am ras cas si am dat tava la cuptorul preincalzit 25-30 minute la foc mediu pana s-a rumenit deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Geanina87 1

24.07.2013, 10:07

mihaela

nilgun 1

07.09.2013, 14:14

fffff bun

Geanina87 1

07.09.2013, 14:26

Nilgun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu branza la cuptor