Budinca de dovlecei

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 2118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3
  • dovlecei
  • 3 oua
  • 150g telemea
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1/2 lingurita sare (pentru dovlecei),
  • piper si sare dupa gust
  • 50 gr cascaval.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei:


  1. Indepartam semintele dovleceilor si ii dam pe razatoarea mare.

  2. Presaram sare peste ei si amestecam.

  3. II punem intr-o strecuratoare pentru 30 de minute.

  4. Dupa expirarea timpului ii stoarcem bine si adaugam telemeaua rasa, ouale si smantana.

  5. Amestecam bine si adaugam verdeata tocata marunt.

  6. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

  7. Tapetam tava cu hartie de copt sau ungem cu ulei si tapetam cu faina.

  8. Nivelam toata supratata budncii si presaram cascavalul ras.

  9. Coacem timp de aproximativ 35 de minute la foc potrivit.

  10. Lasam sa se rceasca in tava, dupa care portionam si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:56

Rocsi 1

26.10.2015, 20:10

mirela0911 1

27.10.2015, 12:28

Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor