Budinca de dovlecei cu porumb

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 2813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • 250 g boabe de porumb din conserva
  • 3 linguri smantana grasa
  • 200 g branza grasa de vaci
  • 200 telemea de oaie
  • marar uscat
  • 5 oua
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu porumb:

Spalam dovleceii ,ii cutaram de coaja(daca este cazul),ii taiem rondele si ii condimentam cu sare si piper.

Separat ne ocupam de crema de branza..............amestecam branza de vaci cu smantana si mararul uscat.Batem bine ouale(3) separat si apoi le incorporam in amestecul de mai sus impreuna cu telemeaua rasa .Adaugam si boabele de porumb scurse de apa si condimentam dupa gust cu sare (eu nu am mai adaugat)si piper proaspat macinat.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt si asezam alternativ randuri cu rondele de dovlecei si crema de branza.Ultimul strat este de crema de branza.

Batem bine celelalte oua si le turnam deasupra.

Dam la cuptor pentru circa 45 min.

Lasam sa se racoreasca si apoi taiem(eu am taiat sub forma rotunda) si apoi putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (21)

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:15

Foarte reusit

Sidy 1

13.08.2013, 07:07

Chiar daca nu iti plac dovleceii ....cand ii vezi cum arata acestia ai lui Medi, nu ii poti refuza Fabulosi ! Ti-ai schimbat numele ?

babi5 1

13.08.2013, 09:01

Buna de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de dovlecei la cuptor