Budinca de dovlecei cu porumb

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 3119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • 250 g boabe de porumb din conserva
  • 3 linguri smantana grasa
  • 200 g branza grasa de vaci
  • 200 telemea de oaie
  • marar uscat
  • 5 oua
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu porumb:

Spalam dovleceii ,ii cutaram de coaja(daca este cazul),ii taiem rondele si ii condimentam cu sare si piper.

Separat ne ocupam de crema de branza..............amestecam branza de vaci cu smantana si mararul uscat.Batem bine ouale(3) separat si apoi le incorporam in amestecul de mai sus impreuna cu telemeaua rasa .Adaugam si boabele de porumb scurse de apa si condimentam dupa gust cu sare (eu nu am mai adaugat)si piper proaspat macinat.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt si asezam alternativ randuri cu rondele de dovlecei si crema de branza.Ultimul strat este de crema de branza.

Batem bine celelalte oua si le turnam deasupra.

Dam la cuptor pentru circa 45 min.

Lasam sa se racoreasca si apoi taiem(eu am taiat sub forma rotunda) si apoi putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:15

Foarte reusit

Sidy 1

13.08.2013, 07:07

Chiar daca nu iti plac dovleceii ....cand ii vezi cum arata acestia ai lui Medi, nu ii poti refuza Fabulosi ! Ti-ai schimbat numele ?

babi5 1

13.08.2013, 09:01

Buna de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei