Budinca de fructe la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 3323 vizualizari

 

Un desert gustos si sanatos;
La prima vedere,pare complicat dar nu este.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml frisca lichida
  • 4 linguri coniac de buna calitate
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 linguri zahar brun
  • 1 lingura miere(optional)
  • fructe de padure proaspete sau congelate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fructe la pahar:

Intr-o tava mica amestecam faina cu fulgii de ovaz, nivelam suprafata, deasupra presaram zaharul brun si dam tava la cuptor la foc mediu si o lasam pana incepe sa se caramelizeze zaharul (atentie, nu trebuie sa fie ars). Scoatem imediat tava si cu o lingura amestecam totul


Frisca batuta, o amestecam cu 4-5 linguri de faina cu ovaz din tava, coniac si miere


In cupe punem cateva fructe, deasupra 2-3 linguri de frisca, iar fructe, iar frisca, ornam cu cateva fructe si fulgi de ovaz, apoi dam la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fructe la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Anett 1

18.04.2013, 12:48

delicios!

ianculubita 1

19.04.2013, 08:42

Bya Ralu 1

20.05.2013, 14:32

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, de post