Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se pune laptele la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot se adauga grisul in ploaie amestecand cu telul si se fierbe pana se ingroase. Se lasa sa se racoreasca si se adauga galbenusul si albusul batut spuma cu zaharul si zaharul vanilat si se amesteca usor.
Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.
Dupa ce se racoreste se rastoarna pe un platou.
Se poate orna cu dulceata, ciocolata, frisca. Eu din cauza de mofturosi am taiat o felie si am ornat-o cu dulceata de visine. Baiatul a ornat cu ciocolata.
Pofta Buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult