Budinca de gris

de MotanLaOale in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 6362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Se pune laptele la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot se adauga grisul in ploaie amestecand cu telul si se fierbe pana se ingroase. Se lasa sa se racoreasca si se adauga galbenusul si albusul batut spuma cu zaharul si zaharul vanilat si se amesteca usor.


Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.


Dupa ce se racoreste se rastoarna pe un platou.


Se poate orna cu dulceata, ciocolata, frisca. Eu din cauza de mofturosi am taiat o felie si am ornat-o cu dulceata de visine. Baiatul a ornat cu ciocolata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

21.11.2012, 19:56

Multumesc

Calinnicola1997 1

22.11.2012, 17:47

Cred ca ii voi propune mamei sa faca vad ca arata tare bine YAMMY

MotanLaOale 1

22.11.2012, 18:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galatopita