mam inspirat de la madi_marin,ii multumesc a fost foarte buna
CREMA
Pregatim crema-
mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina,dam la rece pana facem blatul
Mixam galbenusurile cu zaharul,mierea si esenta de rom,pana isi dubleaza volumul,adaugam faina,grisul,praful de copt si amestecam, dupa care adaugam cacaoa,uleiul si laptele,omogenizam bine, dupa care adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,
Am turnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea, cca 30 min
Lasam sa se raceasca foarte bine,dupa care taiem in 2,
Asezam prima foaie,adaugam crema amestecata cu 2 linguri de gelatina hidratata si dizolvata pe baie de aburi,am dat la frigider pana s-a intarit bine dupa care am adaugat a doua foaie si am dat la frigider pana a doua zi
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro