Felie de lapte

de Lau in Dulciuri, 5 Mai 2012 | 1961 vizualizari

 

mam inspirat de la madi_marin,ii multumesc a fost foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri cu gris
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de rom

CREMA

  • 200 g crema de branza
  • 200 g smantana
  • 200 ml frisca
  • 4 linguri cu miere
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cu gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felie de lapte:

Pregatim crema-


mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina,dam la rece pana facem blatul


Mixam galbenusurile cu zaharul,mierea si esenta de rom,pana isi dubleaza volumul,adaugam faina,grisul,praful de copt si amestecam, dupa care adaugam cacaoa,uleiul si laptele,omogenizam bine, dupa care adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,


Am turnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea, cca 30 min


Lasam sa se raceasca foarte bine,dupa care taiem in 2,


Asezam prima foaie,adaugam crema amestecata cu 2 linguri de gelatina hidratata si dizolvata pe baie de aburi,am dat la frigider pana s-a intarit bine dupa care am adaugat a doua foaie si am dat la frigider pana a doua zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Felie de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

06.05.2012, 20:56

buna

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:17

Lau 1

06.05.2012, 21:28

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri arabesti

de Criss 6

ieri la 20:38

Ochelari cu zahăr și scorțisoară

ieri la 19:22

Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește

de RODIMUR 5

ieri la 16:46

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura felie de lapte